Ár:
7.999 Ft
7.599 Ft
Kedvezmény: 5%
Menny.:

A főzés tudománya

Ár:
7.999 Ft
7.599 Ft
Kedvezmény: 5%
Menny.:
Cikkszám: 312472
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2025. április 29.

Leírás és Paraméterek

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. - Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre. - A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése. - Látványos, informatív illusztrációk. Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Kiadó Libri Könyvkiadó
Kiadási év 2023
EAN 9789636042486; 9789634335689
Kötés kemény kötés
ISBN 9789636042486
Oldal 256
Súly 1.13 kg
Várható szállítási idő 2 nap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Pető Zsuzsa (szerk.)
7.500 Ft 7.125 Ft
5%
Dági Marianna, Mráv Zsolt
7.500 Ft 7.125 Ft
5%
Menü
97.96%
a vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot.
Elégedettség a bolttal:
Szállítási idő:
A bolt áttekinthetősége:
Ügyfélszolgálat/kommunikáció:
A(z) Pingvin könyv és játék webáruház részt vesz az Árukereső Megbízható Bolt Programjában.