Leírás és Paraméterek
Wayand Miklós könyve egy igazi vezérkönyv, mely a húsipar bemutatását tűzte ki céljául. Itt nem csak a vágóhidak működését, hanem a húsipari termékek elkészítésének módját is bemutatja. Megtaláljuk a kolbászok, a lóhús, a mortadella, a csabai szalámi, a kenyérbe sült sonka, a sertésmájas és még számtalan termék elkészítési módjának titkát.
író | Wayand Miklós |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kiadási év | 2023 |
EAN | 9786156603319 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9786156603319 |
Oldal | 196 |
Súly | 0.25 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
Stantic Gáspár
3.800 Ft
3.610 Ft
5%