Leírás és Paraméterek
A szüretet követően nagyon fontos feladattá válik a must, illetve a bor kezelésének hogyanja. Ahhoz, hogy minőségi bort készítsünk, körültekintően mindenre oda kell figyelnünk. Legyen az a hordók, a présház, a pince tisztasága és a megfelelő előkészítő műveletek sorrendje, valamint a bor erjedésével és érésével járó teendők alkalmazása.
Ebben nyújt nagy segítséget a két kiváló borász könyve.
író | Zsigmond Ferenc;Király Elemér |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kiadási év | 2024 |
EAN | 9786156788436 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9786156788436 |
Oldal | 62 |
Súly | 0.10 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!