Leírás és Paraméterek
A kötet szerzője több évtizedes tapasztalatából részletes leírását adja a disznóölés és disznótoros mibenlétének, kezdve a sertés levágásától, a számtalan töltelék, hurka, kolbász, szalonna, tepertő elkészítéséhez, valamint azok legjobb tartósítási módjához.
A részletes útmutatások nagy segítséget nyújtanak a sertés legjobb, legfinomabb feldolgozásához. Számtalan bevált recept közli a legjobb alföldi elkészítési módokat, melyet nagy sikerrel alkalmazhatnak mindazok, akik ezeket az elkészítési technikákat kipróbálják.
író | Szabó Józsefné |
Kiadó | Nemzeti Örökség |
Kiadási év | 2024 |
EAN | 9786156603715 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9786156603715 |
Oldal | 85 |
Súly | 0.11 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!