Leírás és Paraméterek
- Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként
- A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
- Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
- Függelék: spanyol és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
író | Barrera y Vidal;Schoonheere;Kerndter -Dorogman |
Kiadó | Grimm Könyvkiadó |
Kiadási év | 2009 |
EAN | 9789637460678 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9789637460678 |
Oldal | 102 |
Súly | 0.15 kg |
Várható szállítási idő | 7 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!