Leírás és Paraméterek
St. Hilaire Jozéfa szakácskönyve a tizenkilencedik század vége és a huszadik század eleje legkelendőbb szakácskönyvei közé tartozott. Sikere abban állt, hogy a magyar konyhaművészet szinte legteljesebb repertoárját nyújtotta. A könyv közel 1400 féle receptet tartalmaz, mely a zöldfőzelékektől, a különböző hús-, hal- és vadételekig terjed, de megtaláljuk a legkülönfélébb édességeket is, valamint a terítéssel, szervírozással kapcsolatos tanácsokat is.
A könyv az eredeti 1909-ben megjelent huszonkilencedik kiadás reprint változata.
író | St. Hilaire Jozéfa |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kiadási év | 2024 |
EAN | 9786156788153 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9786156788153 |
Oldal | 484 |
Súly | 0.60 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!