Leírás és Paraméterek
Hazai pálinkáink a "HUNGARIKUMOK" sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk - a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb.
Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról.
Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipari és természetesen a nyelvújítás időszakának is.
író | Petz Károly |
Kiadó | Nemzeti Örökség Kiadó |
Kiadási év | 2022 |
EAN | 9786156385437 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9786156385437 |
Oldal | 54 |
Súly | 0.06 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
Hegedűs Sándor
2.100 Ft
1.785 Ft
15%
Szirmai Szirmay Antal
2.300 Ft
1.955 Ft
15%