Leírás és Paraméterek
A biológiai almasavbontás a jobb eltarthatóság és az aroma harmonizálásának eszköze. Ennek a mikrobiológiai folyamatnak a tökéletes lezajlása nem garantálható teljes biztonsággal. Sok tényezőt kell figyelembe venni, hogy megfelelő eredményt érjünk el.
E könyv célja, hogy ezeket a tényezőket és a kockázatok komplexitását tudatosítsuk, hogy az almasavbontást problémamentesen végrehajthassuk.
író | Robert Steidl;Georg Leindl |
Kiadó | Mezőgazda Kiadó |
Kiadási év | 2009 |
EAN | 9789632865447 |
Kötés | cérnafűzött, keménytáblás |
ISBN | 9789632865447 |
Oldal | 93 |
Súly | 0.24 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!