Leírás és Paraméterek
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.
A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk.
Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
író | Bernhard Gahm |
Kiadó | Sziget Könyvkiadó |
Kiadási év | 2012 |
EAN | 9786155178214 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9786155178214 |
Oldal | 124 |
Súly | 0.38 kg |
Várható szállítási idő | 8 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!