Menü
Ár:
2.800 Ft
2.660 Ft
Kedvezmény: 5%
Termék címkék: Bernhard Gahm, Sziget Könyvkiadó

Húsfélék pácolása és füstölése otthon

Ár:
2.800 Ft
2.660 Ft
Kedvezmény: 5%
Cikkszám: 117737
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. november 22.

Leírás és Paraméterek

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
író Bernhard Gahm
Kiadó Sziget Könyvkiadó
Kiadási év 2012
EAN 9786155178214
Kötés puhatáblás, ragasztókötött
ISBN 9786155178214
Oldal 124
Súly 0.38 kg
Várható szállítási idő 8 nap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Kürthy Emilné
2.900 Ft 2.755 Ft
5%
Gabriele Gugetzer, Angele Waltraud
2.900 Ft 2.755 Ft
5%