Leírás és Paraméterek
Milyen az igazán jó hamburger, és milyen alapanyagokból készül? Ebből a kis könyvből elsajátíthatjuk a házi burgerkészítés legfontosabb szabályait, hasznos tippeket kaphatunk a hozzávalók változatos variálásához, valamint a klasszikus receptek mellett különlegesebb ízvilágú szendvicseket is megismerhetünk. Ha eddig azt gondoltuk, hogy az otthoni hamburgerkészítés bonyolult mutatvány, ezzel a könyvvel a kezünkben már magabiztosan vághatunk bele a sütögetésbe.
író | Sabine Durdel-Hoffmann |
Kiadó | Alexandra Kiadó |
Kiadási év | 2016 |
EAN | 9789633578544 |
Kötés | cérnafűzött, keménytáblás |
ISBN | 9789633578544 |
Oldal | 64 |
Súly | 0.19 kg |
Várható szállítási idő | 10 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!