Leírás és Paraméterek
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja:
"Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával."
A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz.
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
író | N. Nagy Sándor |
Kiadó | Nemzeti Örökség |
Kiadási év | 2023 |
EAN | 9786156603043 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9786156603043 |
Oldal | 48 |
Súly | 0.07 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!