Leírás és Paraméterek
A kötetben a különböző sajtfélék felhasználására és a házi sajtkészítésre vonatkozó hasznos tanácsokon túl sajttal készülő levesek, hús- és zöldséges ételek, saláták, desszertek receptjei is megtalálhatók. Kedvcsinálóként néhány recept a kínálatból: sajtos zellerleves, pikáns sajtos csirkemell, rokfortos pulykamell, parmezános puffancs, krémsajttal töltött őszibarack.
író | Bártfai László |
Kiadó | Holló és Társa |
Kiadási év | 2011 |
EAN | 9789636845858 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9789636845858 |
Oldal | 120 |
Súly | 0.12 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!