Leírás és Paraméterek
Először roppan a szájban, majd lágyan olvad, éppúgy képes mosolyt csalni egy kisgyerek arcára, mint egy nagyvállalat vezérigazgatójáéra, és különleges pillanatokban a szavaknál is finomabban fejezi ki érzéseinket – erre talán ételeink közül egyedül a csokoládé képes!
Az utóbbi időben divattá is vált a kézműves csoki, melynek elkészítésével otthon is kísérletezhetünk. Alapanyaga, a minőségi forrásból származó nyers kakaó, az elképesztően gazdag ízvilág mellett élettani szempontból is lenyűgöző. A kakaóbab kedvező hatással van a memóriára, antioxidáns, rákmegelőző hatása van, lassítja az öregedés folyamatát, valamint csökkenti a szervezetünkben lévő gyulladásokat és a vérnyomásunkat.
A csokoládénak MEZEI ELMIRA is nagy rajongója, ezért ebben a kötetben azokat a receptjeit gyűjtötte össze, amelyeknek jellegzetes hozzávalója a csoki vagy a kakaó. Könyvéből kiderül, hogy milyen hihetetlenül sokféle módon használhatjuk fel a konyhában ezt az ezerarcú alapanyagot, attól függően, hogy sós vagy édes, klasszikus vagy szokatlan, magyar vagy nemzetközi, hűsítő vagy forró, fekete vagy fehér csokoládé formájában kívánunk közelebbről megismerkedni vele!
író | Mezei Elmira |
Kiadó | Jaffa Kiadó |
Kiadási év | 2016 |
EAN | 9786155609145 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9786155609145 |
Oldal | 228 |
Súly | 0.56 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
R. Pongrácz Anna
3.900 Ft
3.315 Ft
15%