Leírás és Paraméterek
A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!
* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!
* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...
* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.
320 FÁZISFOTÓ
Fordító | Király Katalin |
Kiadó | Geopen Kiadó |
Kiadási év | 2024 |
EAN | 9789635161492 |
Kötés | kemény kötés |
ISBN | 9789635161492 |
Oldal | 312 |
Súly | 312.00 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!