Leírás és Paraméterek
A könyv hasznos segítséget nyújt a tortadekoráláshoz az alapoktól kezdve a haladó szintig. Összefoglalja a sütéshez szükséges tudnivalókat, majd a tortadíszítésben használt anyagok elkészítését is. Lépésről-lépésre, színes fotók és pontos leírás mutatja be a dekorálás mozzanatait, sőt komplett torták elkészítését is. A könyv segítségével tejszínes, vajkrémes, marcipános, csokoládé- és fondant-bevonatos tortákat készíthet bárki, akár otthon, a saját konyhájában. Hangsúlyt kapnak az egyszerű cukorvirágok és a komolyabb, drótos technikával készült cukorvirágok is. A könyvből megtanulható többek között a rózsa, a mikulásvirág, a liliom, a lófej formatorta, a varrógép-torta, sportcipő torta, kastély torta, autó formájú torta elkészítése, a népszerű kalocsai minta készítése cukorból, a kinyomócsövek használata, és szinte minden, ami a tortadekorálásban jelenleg ismert. Külön fejezet taglalja a muffin, macaron és tortanyalóka készítést és dekorálást. Rengeteg hasznos recept, számtalan színes fotó egy könyvben!
író | Lőrincz Tímea |
Kiadó | Silver Shark Productions |
Kiadási év | 2014 |
EAN | 9789638905734 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9789638905734 |
Oldal | 250 |
Súly | 0.68 kg |
Várható szállítási idő | 14 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!