Leírás és Paraméterek
A Hűtőipari kézikönyv első kiadása óta nagyot fejlődött az élelmiszerek hűtése, gyorsfagyasztása az egész világon, így hazánkban is. A kézikönyv az elmúlt évtizedek alatt az oktatásban, a műszaki fejlesztésben és a mindennapi szakmai munkában nélkülözhetetlen hiánycikké vált. Új eljárások, új termékek jelentek meg és a táplálkozástudomány is más követelményeket támaszt a feldolgozott élelmiszerekkel szemben. Nőtt a hűtőlánc, az élelmiszer-biztonsági követelmények szerepe. A kézikönyv szerzői, akik az élelmiszer-tudomány, az élelmiszerhűtés, -fagyasztás szakemberei, a legújabb kutatási, fejlesztési eredményeken alapuló ismereteik alapján dolgozták fel a fejezeteket.
író | Beke György |
Kiadó | Mezőgazda Kiadó |
Kiadási év | 2002 |
EAN | 2017300000119; 9639358703; 9789639358706 |
Kötés | cérnafűzött, keménytáblás |
ISBN | 9789639358706 |
Oldal | 660 |
Súly | 1.22 kg |
Várható szállítási idő | 14 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!