Leírás és Paraméterek
Az Olasz gasztronómiai szótár segít olasz nyelven eligazodni az éttermekben, sörözőkben, büfékben és cukrászdákban.
A szótárt ajánljuk a finom ételeket, édességeket és italokat elfogyasztani kívánó vendégek mellett a pincéreknek, pultosoknak is, akár büfében vagy presszóban, akár más vendéglátóhelyen dolgoznak.
A szótár tartalmazza a cukrászsütemények, hidegkonyhai készítmények felsorolását, alapanyagait és elkészítésük módozatait, a olasz nyelvterület specialitásait, az étel- és itallap felosztását, a korszerű táplálkozás jellemzőit és összetevőit, a vendéglátóhelyek, kávéházak berendezését, az asztalfoglalás, a reklamáció kezelésének és a számla kiegyenlítésének, valamint rendezvények szervezésének módjait.
Külön fejezet foglalkozik az álláskeresés, állásváltoztatás, pályázatok, pályaorientáció témakörével. Ahol ez indokolt (kérések, utasítások, típuskérdések és típusválaszok), a szótár a szavakon kívül kifejezéseket és alapmondatokat is megad.
A könyv két részből áll. A szavak az olasz-magyar, illetve a magyar-olasz részben is tematikus csoportosításban találhatók.
Szótárunkat haszonnal forgathatják a vendéglátó szakmát tanuló diákok ugyanúgy, mint a nap mint nap olasz nyelven beszélő vendégeket fogadó, illetve az olasz nyelvterületen állást vállalni szándékozó vendéglátóipari szakemberek.
író | Ágnes Bánhidi Agnesoni |
Kiadó | TINTA KÖNYVKIADÓ KFT |
Kiadási év | 2023 |
EAN | 9789634093930 |
Kötés | puhatáblás, ragasztókötött |
ISBN | 9789634093930 |
Oldal | 178 |
Súly | 0.22 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
Janet Hardy-Gould
4.750 Ft
4.512 Ft
5%