Leírás és Paraméterek
Nem beszélhetünk párizsi konyháról úgy, ahogyan például lehet római, szicíliai vagy provence-i konyháról beszélni, hanem csak franciáról. Ez a konyha nem regionális, még kevésbé helyi, sokkal inkább nemzeti, sőt egyetemes. Párizs Franciaország kulináris sajátosságainak az olvasztótégelye, s Olaszországgal ellentétben, nem a régiók különféle hagyományaira támaszkodhat, hanem a hivatásos szakácsok által irányított magas szintű - arisztokrata - konyhára, amelyet ékes szavakkal igyekeznek a fennkölt művészet rangjára emelni.
író | Silvano Serventi |
Kiadó | Holnap Kiadó |
Kiadási év | 2013 |
EAN | 9789633490594 |
Kötés | cérnafűzött, keménytáblás |
ISBN | 9789633490594 |
Oldal | 116 |
Súly | 0.22 kg |
Várható szállítási idő | 9 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!