Leírás és Paraméterek
Érett, piros paradicsom, feketén csillogó olajbogyó, krémes kecskesajt, illatos füge - a Provence ízeivel a mediterrán térség összes csodálatos és autentikus ízét megkóstolhatjuk. Főzzünk a több mint 100 helyi receptből álló válogatásból, hogy olyan hagyományos provanszál ételeket főzhessünk, mint a marhadaube, töltött paradicsom, ratatouille vagy bouillabaisse.
Gui Gedda a provanszál konyha tanácsadó séfje és tanára. Provence Var nevű régiójában született és nevelkedett vendéglátással foglalkozó családban, és sokan őt tartják a provence-i konyha legnagyobb ismerőjének.
Marie-Pierre Moine több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a gasztronómiai és boros média területén. A Taste magazin korábbi szerkesztője, akinek 1995 óta havonta jelennek meg tárcái a House and Garden című magazin hasábjain.
író | Gui Gedda;Marie-Pierre Moine |
Kiadó | Kossuth Kiadó |
Kiadási év | 2022 |
EAN | 9789635447404 |
Kötés | cérnafűzött, keménytáblás |
ISBN | 9789635447404 |
Oldal | 304 |
Súly | 1.11 kg |
Várható szállítási idő | 2 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
Balázs Melinda, Demeter Katalin, Berkecziné Farkas Anna
6.490 Ft
6.166 Ft
5%