Leírás és Paraméterek
Radvánszky Béla gyűjteményes forrásmunkája eredetileg 1893-ban jelent meg. Többek közt megismerhetjük belőle néhány jó magyar és cseh étel főzésének feljegyzését a középkorból, az erdélyi fejedelmi udvar főszakácsának főzéstudományról írt értekezését a 16. század végéről, továbbá Gróf Thurzó Szaniszló 1603. januári Galgóc várában tartott udvarának étlapját. A ma már ritka és nehezen hozzáférhető gasztronómiatörténeti forrásműt haszonnal forgathatja nemcsak a szakmai érdeklődő, hanem minden a konyhaművészet iránt rajongó olvasó.
író | báró Radvánszky Béla |
Kiadó | Históriaantik Könyvesház |
Kiadási év | 2012 |
EAN | 5992400000221; 2050000025884; 2050000025938 |
Kötés | cérnafűzött, keménytáblás |
ISBN | 2050000025938 |
Oldal | 414 |
Súly | 0.66 kg |
Várható szállítási idő | 14 nap |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
Demeter Katalin, Balázs Melinda
5.990 Ft
5.690 Ft
5%